20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăPoliticăPNL și-a făcut ședință la Iași, la restaurant, fără respectarea regulilor de...

PNL și-a făcut ședință la Iași, la restaurant, fără respectarea regulilor de distanțare

Presa locală din Iași a dezvăluit că acțiunea electorală a PNL a fi avut loc, duminică, 28 iunie, în spațiul unui restaurant, fără a fi respectate normele de distanțare socială și fără a fi purtate măști de toți participanții.

La eveniment au fost prezente circa 100 de persoane, iar din imagini se observă că foarte puțini dintre participanți purtau măști. În plus, distanța dintre scaune era mai mică de un metru și jumătate.

Alături de primarul în funcție, Mihai Chirica, propus acum pentru un nou mandat, la acest eveniment s-a aflat ministrul Mediului, Costel Alexe.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă