Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL pune tunurile pe PSD, CCR și Avocatul Poporului: „Este axa răului!”

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a identificat principalul adversar al românilor în lupta împotriva noului coronavirus.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2020 - 08:07

Deputatul PNL acuză judecătorii Curții Constituționale a României că au tăcut atunci când românii erau bătuți și gazați în Piața Victoriei, când le erau încălcate grosolan drepturile fundamentale, dar sunt extrem de activi când declară neconstituționale izolarea la domiciliu și carantina.

„Judecătorii CCR, care au declarat ca izolarea şi carantinarea sunt neconstituţionale, au tăcut mâlc, când romanii erau bătuţi şi gazaţi in Piaţa Victoriei! Atunci nu au fost restrânse drepturi şi libertăţi cetăţeneşti, in opinia CCR, care nu mai este Curtea Constituţională a României, ci o anexa a PSD! La fel in cazul aşa zisului Avocat al poporului care s-a transformat in avocatul celor ce ţin cu dinţii de pensiile speciale! A tăcut la marea gazare a romanilor, nu a scos o vorba despre încălcarea drepturilor cetăţeneşti.”, spune Florin Roman într-o postare pe Facebook, preluată de News.ro.

Parlamentarul liberal a identificat sursa răului într-o, cităm: „Axă a răului PSD – CCR – Avocatul Poporului” și constată că doar în România o Curte Constituțională intervine peste Guvern și dictează peste specialiștii în epidemiologie, reprezentanții Ministerului Sănătății și Guvern.

Comentarii