10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechTraian Băsescu o atacă pe Cristina Guseth

Traian Băsescu o atacă pe Cristina Guseth

Liderul partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, a lansat un atac la adresa Cristinei Guseth, propunerea lui Dacian Cioloș pentru portofoliul de la Justiție, despre care a spus că a pozat în ipostaze indecente în Vama Veche. 

Fostul șef de stat a făcut aceste declarații în contextul în care nominalizarea lui Andrei Baciu la Ministerul Sănătății a fost retrasă de Dacian Cioloș, după ce au apărut poze cu el de pe când era fotomodel. 

Citește și: FOTO: De pe podium în Parlament. Politicienii care au fost fotomodele

Astfel, referitor la Andrei Baciu, fostul șef de stat a precizat că  “a fost făcut praf o tânără speranță a Sănătății, care, ce-i drept nu avea nici rezidențiatul, pentru că era în chiloței și își arăta pătrățelele de pe burtică”.

“Să știți că și pe doamna Guseth o găsiți în aceleași ipostaze la Vama Veche. Dacă veți căuta, veți găsi”, a adăugat Traian Băsescu.

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a declarat luni că l-a retras pe Andrei Baciu din lista cu miniştri imediat ce a văzut unele informaţii din presă. Mai mult, Cioloș a admis că a aflat că este rezident abia după ce l-a propus ministru al Sănătăţii. 

Citește și: Schimbare de ultimă oră: Mișcarea Populară NU va vota noul Guvern

Traian Băsescu a anunțat, luni seara, că după ce a văzut programul de guvernare al lui Dacian Cioloș, Mișcarea Populară nu va vota pentru învestirea Guvernului format de fostul comisar european. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă