10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechTăriceanu începe recrutarea. Vrea "campanie agresivă"

Tăriceanu începe recrutarea. Vrea “campanie agresivă”

Călin Popescu Tăriceanu, copreşedintele ALDE, declarat, luni, că partidul său va începe din această lună o “campanie agresivă” pentru atragerea de noi membrii pentru alegerile locale de la anul, candidaţii urmând să facă o şcoală politică, anunță Mediafax.

Am validat calendarul de acţiuni pentru pregătirea alegerilor locale 2016. Prima etapă este campania de atragere de noi membri. (…) Aşadar, începând din luna octombrie şi până pe data de 15 decembrie, vom face o campanie agresivă, aş spune, în sensul bun al cuvântului, de atragere de noi membri, pe care să îi promovam în funcţiile de consilieri locali, judeţeni”, a declarat Tăriceanu.

Copreşdintele ALDE a mai afirmat că etapa de atragere de noi membri va fi susţinută de o campanie la nivel naţional şi local, adăugând că partidul va elabora un îndrumar care să asigure coerenţa mesajului.Este sarcina organizaţiilor locale şi a structurilor centrale să promoveze această campanie şi pe canalele clasice şi online. Fiecare cum se va pricepe. O să facem şi un fel îndrumar astfel încât să existe şi o coerenţă a mesajului, pentru ca această campanie să aibă succes“, a spus copreşedintele ALDE.

Tăriceanu a mai afirmat că cea de-a doua etapă, de desemnare a candidaţilor, “nu se va face după procedeul bine cunoscut şi împământenit în partidele din România, desemnare prin delegaţi la conferinţele municipale sau judeţene“, ci prin alegeri directe.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă