Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șeful PSD, despre Victor Ponta: Nu a fost exclus; s-a autoexclus

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat, marți seara, într-o emisiune de pe postul Antena 3, că fostul premier Victor Ponta s-a autoexclus.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2017 - 09:28

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat, marți seara, într-o emisiune de pe postul Antena 3, că fostul premier Victor Ponta s-a autoexclus.

„Victor Ponta nu a fost exclus din partid. S-a autoexclus. A fost o decizie a CExN ca orice membru care susține un guvern care nu e susținut de partid se autoexclude. Nu s-a ajuns aici pentru că partidul l-a împins acolo, și-a făcut-o singur", a spus șeful PSD.El a subliniat faptul că la această situație nu s-a ajuns brusc. „Nu putem să zicem că nu s-a întâmplat nimic și brusc s-a ajuns în situația asta. A fost o supărare când și-a dat demisia pe Facebook. Eu m-am supărat foarte tare. Era duminică, trebuia să ne întâlnim. M-a sunat cineva și mi-a spus. Asta a durut. Nu-l acuz pentru plecarea din funcția de prim-ministru. Mi-a părut rău că nu s-a discutat în partid. El era în centrul unei presiuni uriașe. 99% din această presiune era contrafăcută, să-l determine să-și dea demisia. Pe urmă au fost atitudini incorecte în timpul alegerilor locale. Cred că nu am folosit niciodată cuvântul trădare în politică. Să trădezi ce? Sunt foști colegi de partid care, în momente importante ale ultimului an și jumătate, nu au fost simțiți că trag la același front. Nu pot să spun că sunt trădători. Sunt oameni care, în anumite momente, vor să folosească situațiile respective pe persoană fizică în avantaj propriu, oameni care au alte proiecte politice neafirmate. PSD e un partid mare, de asta și deranjează. Fiind mare, e partidul care ține țara stabilă. Niciun alt partid nu putea să treacă prin asemenea frământări și să rămână stabil", a mai spus Liviu Dragnea.Totodată, Liviu Dragnea a reiterat că partidul „nu are o problemă”.

„Sunt câțiva care au frământări, unii care voiau să ajungă prim-miniștri, alții care voiau să intre în guvern își exprimă nemulțumirile la tv. Dar marea masă a partidului nu este afectată. Partidul nu are o problemă acum", a mai spus Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...