Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raluca Turcan a anunțat, luni, că va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL

Șefa interimară a liberalilor, Raluca Turcan, a anunțat, la postul de televiziune Realitatea TV, că va candida în partid pentru funcția de prim-vicepreședinte la alegerile interne.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 29.05.2017 - 21:47

Șefa interimară a liberalilor, Raluca Turcan, a anunțat, la postul de televiziune Realitatea TV, că va candida în partid pentru funcția de prim-vicepreședinte la alegerile interne.

"M-am uitat pentru conducerea viitoare să nu repetăm din erorile trecutului, una dintre erori a fost de cea de resursă umană, adică de politică de atragere a oamenilor buni din partid și la vârf și în organizații și cred că și în teritoriu și în conducerea partidului trebuie să vină mai mulți oameni implicați. (...)

Trebuie ca în conducerea partidului să fie oameni integri care să nu fie vulnerabili, pentru că în momentul în care ai o vulnerabilitate, ceilalți ți-o cunosc și ți-o speculează și, nu în ultimul rând, profesionalismul, adică acea aplicare a celor care sunt în conducere spre lucruri pe care le pot face bine, adică să fie omul potrivit la locul potrivit.

De aceea nu m-am grăbit să susțin unul dintre candidați, pentru că mă interesează foarte mult programele lor, echipele pe care le susțin și ei și care îi susțin și pe candidați în această competiție și mi-aș dori să fac parte dintr-o echipă care să poată să schimbe în bine decizia partidului", a declarat Turcan.

Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă s-au înscris în competiția pentru președinția PNL. Convenția Națională a PNL este convocată pentru 17 iunie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...