Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Monica Macovei, lăsată fără microfon la Convenția PDL

Conducerea PDL a intrat, din nou în conflict cu europarlamentarul Monica Macovei, după ce nu i-a dat cuvîntul la finalul Convenției Naționale a PDL.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2014 - 13:06

Conducerea PDL a intrat, din nou în conflict cu europarlamentarul Monica Macovei, după ce nu i-a dat cuvîntul la finalul Convenției Naționale a PDL.

 

La finalul reuniunii PDL, europarlamentaurl Monica Macovei, s-a dus la președintele Vasile Blaga și l-a întrebat de ce nu i s-a dat cuvîntul. Blaga s-a întors către secretarul general Gheorghe Flutur, responsabil cu organizarea Convenției. ”Nu i-ai dat cuvântul?”, a întrebat Blaga.

Flutur s-a îndreptat către Macovei și a justificat decizia prin absența unei solicitări din partea acesteia. ”Păi, măi, Monica, m-am uitat special la tine și am zis: cine vrea să ia cuvântul pe statut?”, a spus Flutur. Macovei a răspuns: ”Dar eu nu pe statut am dorit să iau cuvântul! Ce ne-am înțeles noi pe hol?”.

Flutur a încercat să spună că Macovei trebuia să se încadereze în program, dar explicația sa nu a fost acceptată de Macovei: ”Deci, v-ați stricat Convenția singuri! În momentul ăsta v-ați stricat Convenția”, a concluzionat, Macovei.

Monica Macovei este, deja în conflict cu conducerea PDL după ce a cerut să fie inclusă în sondajele pentru desemnarea prezidențiabilului. Vasile Blaga a refuzat, explicînd că în PDL s-au organizat alegeri interne pentru desemnarea prezidențiabilului, competiție cîștigată de Cătălin Predoiu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...