9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea și-a anunțat favoritul pentru funcția de președinte executiv al PSD

Liviu Dragnea și-a anunțat favoritul pentru funcția de președinte executiv al PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că el îl va vota pe Valeriu Zgonea pentru funcția de președinte executiv al partidului, conform Mediafax.

Întrebat cum comentează faptul că pentru postul de preşedinte executiv şi-a depus candidatura şi Constantin Niţă, Dragnea a spus că el nu s-a răzgândit. “Eu mi-am anunţat susţinerea pentru Valeriu Zgonea. O să-l votez”, a precizat Dragnea.

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă s-a înscris vineri în competiţia pentru funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii. El a declarat, vineri, la Parlament, că nu îi plac “candidaturile unice” şi trebuie să existe spirit competiţional în partid.

“Nu-mi place şi nu mi-au plăcut niciodată candidaturile unice, prin urmare este necesar să existe acest spirit competiţional, pe care eu l-am sprijinit în partid întotdeauna”, a declarat Constantin Niţă, adăugând că, dacă va câştiga această funcţie, va renunţa la cea de preşedinte al PSD Braşov.

În replică, Valeriu Zgonea a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional, legat de candidatura lui Constantin Niţă pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, funcţie pe care şi Zgonea o doreşte, că “a avea un contracandidat în politică este un lucru normal”.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă