Liviu Dragnea, întrebat dacă s-a întâlnit cu un membru al familiei Trump, în România: Nu vreau să comentez

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni dimineața, că nu dorește să comenteze dacă a avut vreo întâlnire cu un membru al familiei Trump, în România.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

22.05.2017 - 12:39

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni dimineața, că nu dorește să comenteze dacă a avut vreo întâlnire cu un membru al familiei Trump, în România.

„Nu vreau să comentez”, a spus liderul social-democrat, întrebat dacă s-a întâlnit cu un membru al familiei Trump.


Citește și:  Surse: Donad Trump Jr., fiul președintelui SUA, s-ar afla în Transilvania la o partidă de vânătoare. Fotografiile care atestă această vizită sunt vechi și nu sunt din România

Fiul cel mare al președintelui Donald Trump s-ar afla în aceste zile în Transilvania, unde își petrece timpul liber la vânătoare, susțin surse care nu doresc să le fie dezvăluită identitatea.

Fiul cel mare al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., s-ar fi aflat, joi, în judeţul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu judeţul Mureş şi ar fi participat la o partidă de vânătoare. Fiul cel mare al preşedintelui SUA, ar fi ajuns, joi, în extremitatea estică a judeţului Alba, unde a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Baltă şi a vânat pe un fond privat din zona localităţii, potrivit Mediafax.

În ultimele zile au apărut mai multe informaţii că Donald Trump Jr. se află într-o vizită privată în România şi că ar fi participat şi în judeţul Giurgiu la o partidă de vânătoare.


Citește și: Klaus Iohannis, întrebat dacă a mers la vânătoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevărat. Eu oricum nu merg la vânătoare, îmi plac animalele vii

Președintele Klaus Iohannis a negat, joi, că ar fi merg la vânătoare cu Donald Trump Jr., fiul președintelui Statelor Unite. Totodată, șeful statului a adăugat că nu merge la vânătoare, întrucât îi plac animalele vii.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii