Geoană și Antonescu confirmă că Iohannis nu a participat la reuniunea de la Grivco

Senatorul PSD Mircea Geoană a dezmințit zvonurile despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune cu Dan Voiculescu, la sediul Grivco.

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 02.09.2014 - 19:40

Senatorul PSD Mircea Geoană a  dezmințit zvonurile despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune cu Dan Voiculescu, la sediul Grivco. 

”A existat într-adevăr o întâlnire. Au fost mai mulți acolo: Ion Iliescu, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Crin Antonescu. Dar nu-mi amintesc că la acea reuniune sa fi participat si Iohannis”, a afirmat Mircea Geoană. 

În plus, senatorul PSD susține că, la vremea respectivă, Codruț Sereș nu era un personaj cu prea mare greutate, prin urmare nu era prezent la de discuții de o asemenea importanță.

Codruț Sereș a oferit în ultimele zile mai multe detalii presei despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune de negoriciere cu Dan Voiculescu de la sediul Grivco.

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a confirmat de asemenea varianta lui Klaus Iohannis și a afirmat că la reuniunea de la Grivco nu a participat primarul Sibiului. 

Citește totul despre:

Comentarii