13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechGeoană și Antonescu confirmă că Iohannis nu a participat la reuniunea de...

Geoană și Antonescu confirmă că Iohannis nu a participat la reuniunea de la Grivco

Senatorul PSD Mircea Geoană a  dezmințit zvonurile despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune cu Dan Voiculescu, la sediul Grivco. 

”A existat într-adevăr o întâlnire. Au fost mai mulți acolo: Ion Iliescu, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Crin Antonescu. Dar nu-mi amintesc că la acea reuniune sa fi participat si Iohannis”, a afirmat Mircea Geoană. 

În plus, senatorul PSD susține că, la vremea respectivă, Codruț Sereș nu era un personaj cu prea mare greutate, prin urmare nu era prezent la de discuții de o asemenea importanță.

Codruț Sereș a oferit în ultimele zile mai multe detalii presei despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune de negoriciere cu Dan Voiculescu de la sediul Grivco.

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a confirmat de asemenea varianta lui Klaus Iohannis și a afirmat că la reuniunea de la Grivco nu a participat primarul Sibiului. 

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă