Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A. M. Pippidi: Gorghiu şi Blaga ar trebui să demisioneze

Preşedintele SAR, Alina Mungiu Pippidi, susţine că PNL s-a comportat în ultima săptămână, de când l-a propus pe M. Munteanu la Primăria Capitalei, ca un partid capturat de forţe obscure, iar Cătălin Predoiu s-a sacrificat, pentru că nu are nicio şansă să câştige alegerile din Bucureşti.

Share

Carla Popa 0 comentarii

20.04.2016 - 20:05

Preşedintele SAR, Alina Mungiu Pippidi, susţine că PNL s-a comportat în ultima săptămână, de când l-a propus pe M. Munteanu la Primăria Capitalei, ca un partid capturat de forţe obscure, iar Cătălin Predoiu s-a sacrificat, pentru că nu are nicio şansă să câştige alegerile din Bucureşti.

"Retragerea asta a dlui Munteanu nu este suficientă, având în vedere cum a arătat săptămâna asta, în care s-a văzut că oamenii care conduc PNL sunt neprofesionişti. Dau numai exemplu cu CNSAS. Când aduci pe cineva în politică, pentru o poziţie atât de expusă, iar omul ăla spune chiar el că nu ştie ce are la CNSAS, iar tu, pe de altă parte dai un comunicat că toţi candidaţii tăi vor semna declaraţia de integeritate... Toate aceste lucruri trebuie făcute înainte să propui cuiva să fie candidat", a declarat Alina Mungiu Pippidi pentru Mediafax.

Ea a mai spus că această lipsă de profesionalism este imputabilă celor doi copreşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga., nu lui Marian Munteanu. "El nu a făcut decât să accepte candidatura. Apoi, atitudinea asta atât de sfidătoare la adresa întregii societăţii civile... Cine a încercat să conducă PNL în felul acesta, impunând de sus în jos, cu zero cercetare... oamenii ăştia trebuie să-şi dea demisia. Ce trebuie să se întâmple acum este ca partea mai curată a PNL, candidaţii mai tineri la primării, la Parlament să-şi facă un congres, pentru că am văzut un partid capturat de forţe obscure", a adăugat Mungiu Pippidi.

Ea a mai spus că preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, s-a sacrificat. "Este insignifiantă în acest moment candidatura liberală pentru Capitală. Liberalii nu pot câştiga Capitala, că Predoiu nu are nicio şansă să câştige Capitala şi ei îl sacrifică, deşi poate e mai puţin vinovat pentru ceea ce se întâmplă. Ei s-au discreditat. Ei trebuie să câştige un mimim de credibilitate pentru la toamnă", a mai spus preşedintele Societăţii Academice din România.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...