13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăParticipanţii la mitingul PSD, puşi să semneze condica

Participanţii la mitingul PSD, puşi să semneze condica

Conform corespondenţilor Realitatea Tv, participanţii la mitingul PSD sunt puşi să semneze condica.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, secretarul general ajdjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a explicat că la mijloc ar fi vorba de bună organizare, nicidecum de constrângerea oamenilor să vină la meeting.

Zeci de autocare au ajuns în Piața Charles de Gaulles, iar sute de susținători au pornit spre Piața Victoriei, mulți manifestanți neștiind în ce direcție trebuie să meargă. De asemenea, în parcarea de la Romexpo, alte câteva sute de persoane cântă imnul României, scrie Mediafax.

Întrebat în ce direcție merge, un manifestant a spus: “Sincer să fiu, nu știu! Noi suntem ca oile! Toți crede că ăla din față este mai deștept decât ăsta din urmă”.

“Am venit să ne manifestăm contra abuzurilor pe care le face justiția română în România”, a spus unul dintre manifestanți.

Întrebat ce este statul paralel, bărbatul a răspuns: “Statul paralel? Păi ce să fie? Mă gândesc că este statul și justiția care este în paralel cu…știți! Adică, avem două puteri, probabil, nu știu cum să mă exprim”.

În parcarea de la Romexpo, sute de alți susținători, care au venit cu autocarele din toată țara, cântă imnul României, urmând să se îdrepte cu toții spre Piața Victoriei.

Recuzita de partid cu care participanţii s-au înzestrat pentru miting este direct la adresa “statului paralel”, dar şi cu trimitere la şeful statului: Iohannis DEMISIA, Jos statul PARALEL, STOP abuzurilor din justiţie.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă