Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Participanţii la mitingul PSD, puşi să semneze condica

Informaţie de ultimă oră, înainte de începerea marelui protest organizat de PSD, în această seară, în Bucureşti, împotriva abuzurilor din justiţie. Conform corespondenţilor Realitatea Tv, participanţii la mitingul PSD sunt puşi să semneze condica.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 09.06.2018 - 19:31

Conform corespondenţilor Realitatea Tv, participanţii la mitingul PSD sunt puşi să semneze condica.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, secretarul general ajdjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a explicat că la mijloc ar fi vorba de bună organizare, nicidecum de constrângerea oamenilor să vină la meeting.

Zeci de autocare au ajuns în Piața Charles de Gaulles, iar sute de susținători au pornit spre Piața Victoriei, mulți manifestanți neștiind în ce direcție trebuie să meargă. De asemenea, în parcarea de la Romexpo, alte câteva sute de persoane cântă imnul României, scrie Mediafax.

Întrebat în ce direcție merge, un manifestant a spus: "Sincer să fiu, nu știu! Noi suntem ca oile! Toți crede că ăla din față este mai deștept decât ăsta din urmă".

"Am venit să ne manifestăm contra abuzurilor pe care le face justiția română în România", a spus unul dintre manifestanți.

Întrebat ce este statul paralel, bărbatul a răspuns: "Statul paralel? Păi ce să fie? Mă gândesc că este statul și justiția care este în paralel cu...știți! Adică, avem două puteri, probabil, nu știu cum să mă exprim".

În parcarea de la Romexpo, sute de alți susținători, care au venit cu autocarele din toată țara, cântă imnul României, urmând să se îdrepte cu toții spre Piața Victoriei.

Recuzita de partid cu care participanţii s-au înzestrat pentru miting este direct la adresa "statului paralel", dar şi cu trimitere la şeful statului: Iohannis DEMISIA, Jos statul PARALEL, STOP abuzurilor din justiţie.

Comentarii

loading...