Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban se gândeşte la demiterea Avocatului Poporului

Premierul Ludovic Orban a afirmat că va solicita grupurilor parlamentare ale PNL ”să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului”.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

19.06.2020 - 12:49

”Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului, de a o demite pe Renate Weber care nu se comportă ca Avocatul Poporului, pentru a numi, în sfârşit, un avocat al poporului care să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români”, a afirmat premierul, conform Ştirile Kanal D.

Acesta a făcut referire la acţiunile din ultima perioadă ale Avocatului Poporului, cuminând cu atacarea la Curtea Constituţională a legii pentru impozitarea pensiilor speciale.

”Avocatul Poporului nu mai este de mult Avocatul Poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocatul celor care au încălcat legea în perioada epidemiei şi au pus în pericol sănătatea celorlaţi prin nerespectarea regulilor.

Renate Weber s-a arătat a fi prietenul PSD-ului, avocatului PSD-ului şi acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, cei cu pensii de peste 7.000. Aici nu e vorba de toţi cei care s-au pensionat, indiferent că este vorba de militar, de poliţist, jandarm.

Ei de regulă au pensii de 3.500, 4.000, 4.500, cei care au lucrat în operativ fără să fie în vârfurile de conducere ale diferitelor sisteme publice. Deci, se arată a fi avocatul celor care beneficiază de pensii anormal de mari, cei care au abuzat legislaţia pensiilor, au profitat de orice portiţă şi şi-au umflat pensiile cu pompa.

Ăsta este Renate Weber, avocatul acestor oameni. Îmi pare rău că Avocatul Poporului se comportă în acest fel”, a mai declarat premierul.

Comentarii