14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăPoliticăOrban negociază cu adversarii pentru moțiunea de cenzură

Orban negociază cu adversarii pentru moțiunea de cenzură

Liderul PNL pare să fie adeptul celebrei zicale “fă-te frate cu dracul, până treci puntea!”. Orban spune că poartă negocieri cu parlamentari de la PSD pentru a se asigura că moțiunea de cenzură trece. Totuși, șeful liberalilor recunoște că, deocamdată nu are nicio garanție din partea taberei social-democrate.

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că negociază cu parlamentari PSD pentru a vota la moțiunea de cenzură, dar deocamdată nu are nicio garanție.

”Nu ascund faptul că discut și cu parlamentari PSD. Vom vedea, vom vedea (dacă votează moțiunea n.r.). Să știți că nici parlamentarii PSD nu sunt fericiți că defilează cu Dăncilă premier, nu toți sunt fericiți de actuala guvernare. Ei au un puternic instinct de turmă, este un spirit care te duce cu gândul mai mult la un partid totalitar. La ei este și foarte multă frică!”, a spus Luvodic Orban, la Digi 24.

Ludovic Orban a explicat că orice parlamentar ”care acum pleacă spre PSD este nebun la cap. Cine acceptă oferta Vioricăi Dăncilă își încheie cariera politică pentru că nimeni nu va mai da două cepe degerate pe el”, a spus liderul PNL, cu referire la parlamentarii ALDE care au trădat și au acceptat funcții cu sprijinul PSD.

Cele mai citite

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă