1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomePoliticăNegoiță s-ar întoarce în PSD, dar se opune Firea

Negoiță s-ar întoarce în PSD, dar se opune Firea

Liderul PSD a precizat că interesul partidului va depăși „micile neînţelegeri care au existat”.

„Am avut discuţii cu domnul primar Robert Negoiţă. Doreşte să revină în interiorul Partidului Social Democrat. E o decizie pe care o să o iau cu toţi colegii. Eu, personal, mi-aş dori ca domnul Negoiţă să revină în PSD. Am avut o discuţie la Comitetul Regiunilor, cu preşedintele din partea PES şi am dat o scrisoare ca domnul Negoiţă să reintre din partea socialiştilor în Comitetul Regiunilor şi a fost acceptat acest lucru. Între oameni politici există şi anumite derapaje şi supărări interne. Dar cred că interesul PSD va depăşi aceste mici neînţelegeri care au existat. Cred că Robert Negoiţă a avut anumite derapaje şi decizii greşite politic şi chiar colegial. Aşa consider, i-am şi spus”, a declarat, la DC News, Marcel Ciolacu.

Firea a transmis că partidul nu are nevoie de oameni care „folosesc partidul că pe o trambulină personală, după care, când echipa are nevoie de ei, aleg să dezerteze”.

„Interesul românilor este să-i apărăm de o guvernare incompetentă. Interesul partidului este să rămână alături de oameni, să le apărăm drepturile. Prioritatea noastră este opoziția în interesul cetățenilor.

Negoiță a candidat însă la alegeri pe lista unei formațiuni necunoscute, creată alături de Victor Ponta. Dacă și-ar da demisia pentru a reveni în PSD și-ar pierde mandatul de primar. Negoiță spunea în ianuarie că a găsit și o soluție pentru ca astfel să nu-și piardă mandatul de primar – să fuzioneze cu PSD.

Nemulțumirea Gabrielei Firea vine după ce Negoită a atacat-o în mai multe rânduri. El a spus că nu a primit support de la Primăria Capitalei pentru anumite proiecte, atunci când Firea era primar general.

Cele mai citite

Congresul american nu a adoptat un pachet financiar masiv pentru Ucraina și Israel

Congresul american a eşuat miercuri în adoptarea unui pachet financiar masiv de peste 106 miliarde de dolari reclamat cu insistenţă de preşedintele Joe Biden,...

ONU spune că există o amenințare globală din cauza războiului din Gaza

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Antonio Guterres, a făcut miercuri o mișcare rară, avertizând în mod oficial Consiliul de Securitate cu privire...

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un campus din Las Vegas

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un campus din oraşul american Las Vegas, rănind mai multe persoane, apoi a fost găsit mort, au anunţat...
Ultima oră
Pe aceeași temă