14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăPolitică,,Nașul'' intră în cursa pentru Cotroceni : ,,Îi voi pedepsi pe toți''

,,Nașul” intră în cursa pentru Cotroceni : ,,Îi voi pedepsi pe toți”

Jurnalistul a promis că îi va ,,pedepsi pe toți cei care vor îndrăzni să se atingă de jocul democratic pentru a mai da o lovitură de Stat”, dacă va ajunge Președintele României. 

Referitor la candidatura președintelui Klaus Iohannis, Radu Moraru a spus că șeful statului ,,joacă periculos: risca totul pentru a-și elimina contracandidații la Presedintie !”.

Amintim că, la începutul anului, realizatorul TV și-a făcut o analiză SWOT pentru a analiza punctele tari și slabe ale viitoarei sale candidaturi. 

 

 Redăm postarea integrală de pe NașulTV

,,Iohannis joaca periculos : risca totul pentru a-si elimina contracandidatii la Presedintie !

Presedintele Klaus Iohannis a mai comis o gafa monumentala : a dezvaluit pe site-ul Presedintiei negocierile secrete, pe sub masa, cu Presedintele Frantei.

Macron fusese deja acuzat dur de liderii europeni pentru stilul pervers de a face aranjamente care depasesc linia rosie. Iohannis i-a mai pus o acuzatie in circa !

Ce au negociat cei 2 Presedinti la telefon ? Ce a obtinut Macron ?

Este evident ca Macron a obtinut ceva extrem de substantial dar deocamdata e secret ! Noi poporul nu avem voie sa stim ! Iohannis cheltuie banii poporului cum vrea el ! El maninca iar noi ii platim consumatia !

Macron a obtinut mult de tot ! Voi dezvalui in curind ! Ce a obtinut Iohannis ? Ei bine, si-a eliminat 2 adversari care il incurcau rau de tot la Presedintie : Ciolos si Kovesi !

1.

Presedintele Romaniei afirma in comunicatul prezidential ca a aranjat ca Macron sa-l retraga pe procurorul francez astfel incit Kovesi, sa “alerge” singura si sa cistige fotoliul de Procuror european !

Problema e ca Macron NU poate si NU are voie sa il retraga pe procurorul francez ! Poate sa-l sperie, sa-l santajeze, sa-l mituiasca, asta DA !

O alta problema uriasa este ca functia de Procuror european este una Independenta, nu se “aranjeaza” pe sub masa intre doi Presedinti, cu mari dosare penale si cu riscul de a face puscarie daca nu cistiga un nou mandat !

Daca Laura Codruta Kovesi va iesi Procuror European, va avea aceasta noua pata : ca ea nu a fost in stare, niciodata, sa isi cistige pozitia prin concurs ! Toate numirile ei in functie, din ultimii 13 ani, au fost niste aranjamente politice !

2.

Tot prin “aranjamente” la telefon, Iohannis l-a eliminat si pe Ciolos ! Membrii USR-Plus ar fi trebuit sa voteze, saptamina viitoare, pe cine aleg sa “alerge” in cursa prezidentiala : Barna sau Ciolos.

Era evident ca votul democratic din alianta ar fi desemnat pe Ciolos, mult mai bine cotat decit necunoscutul Barna, un fel de Ponta mai imberb !

A rezolvat Macron “democratia” din USR-Plus : l-a sunat pe Ciolos si i-a ordonat sa se multumeasca cu nimic : adica sa renunte la candidatura la Presedintie si sa accepte ca va fi Prim ministru undeva in viitor !

Ciolos este pudelul lui Macron, a scheunat putin si s-a conformat, multumindu-se cu postul caldut de europarlamentar gata oricind sa execute ordinele Stapinului de la Paris ! Ce daca l-au votat Romanii ?! Ca si Iohannis, Ciolos nu da doi bani pe Romani si Romania !

Bravo Macron ! Sint convins ca te-ai aranjat frumos ! Si pe tine si Franta !

Asadar, Iohannis a ramas in cursa cu pesedista Viorica Dancila, comodul Dan Barna care face afaceri cu Statul, cu pesedistul Plesoianu, pesedistul de la Circul Globus si cu Radu Moraru, Nasul – Independent 100% !

Iohannis il tine pe Tariceanu din lesa, cu niste dosare la ICCJ care sint gata demult ! Caci Justitia nu a mai incaput pe mina lui “dracnea”, care se racoreste putin !

Scenariile lui Iohannis:

Daca PSD-Alde il desemneaza pe Tariceanu, coincidenta, exact la sfirsitul lui Octombrie, Taricelu’ devine Molicelu’ de la “mititica” si Iohannis viseaza sa intre in turul 2 cu Barna.

Daca PSD-Alde o desemneaza pe Viorica frematatoarea, Iohannis viseaza la turul 2 cu doamna premier. Viorica are sanse la turul 2 !

Comentariile mele :

Daca Macron i-a “aranjat” pe Ciolos si Kovesi din telefon, poate nu stiti, dar Iohannis o suna pe Dancila cind vrea el si doamna premier executa ordinele pe loc !

Nu exclud nici ca Viorica sa joace la misto si sa nu intre in turul 2 in schimbul promisiunii ca ramine premier inca 1 an ! Viorica l-a vindut pe mentorul ei, “dracnea”, poate vinde meciul cu Iohannis oricind ! Pentru a-l ajuta pe Barna si sa-i creasca alianta peste PSD si PNL !

Barna este si el comod fiindca are niste sfori legate de miini si de picioare si, chiar daca USR-Plus va deveni primul partid al Tarii (acesta e visul secret al alegerilor prezidentiale) Barna va deveni, din “cocoselul” de astazi, un pudel amarit – exact ca Ciolos ! Si va prabusi din nou, exact ca in ultimii 30 de ani, Visul Romanilor de innoire a modului in care se face politica ! Probabil pentru alti 30 de ani !

DAR…

Problema tuturor tovarasilor de mai sus, aflati cu totii intr-o cirdasie perversa si periculoasa pentru Viitorul Romaniei, deci problema lor e una singura: tine tot de telefon !

Pe mine nu ma poate suna Macron ! Decit cu o singura exceptie : sa ma felicite ca am cistigat Presedintia Romaniei !

Cit despre Iohannis… El “Insusi” nu ma va suna nici macar pentru a ma felicita ! Poate doar pentru ca sa il gratiez !

In schimb, Iohannis si intreg Sistemul pervers si periculos, vor face tot posibilul sa ma elimine “altfel” ! Sint gata de orice si eu stiu acest lucru !

Dupa ce voi cistiga Presedintia Romaniei ii voi pedepsi pe toti cei care vor indrazni sa se atinga de jocul democratic pentru a mai da o lovitura de Stat ! Si nu glumesc !

Gata cu “democratia originala” ! Incepind cu 10 Noiembrie 2019, Romanii isi vor lua tara inapoi cu adevarat ! Dupa 30 de ani de MINCIUNA, JAF NATIONAL, CORUPTIE, SARACIE si RAZBOI CIVIL !

DA ! FARA PENALI IN FRUNTEA TARII ! Total de acord !

DA ! FARA MARIONETE IN FRUNTEA TARII ! De acord ?

Sa fiti iubiti !

“Nasul” Radu Moraru

Candidat 100% Independent la Presedintia Romaniei – 10 Noiembrie 2019”.

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă