10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăCoronavirusMarcel Ciolacu intervine în meciul Câciu-Cîțu

Marcel Ciolacu intervine în meciul Câciu-Cîțu

După ce Florin Cîțu (fost premier și fost ministru al finanțelor) și Adrian Câciu (ministru al finanțelor) au schimbat replici indirect, Marcel Ciolacu a intervenit și a precizat că românii așteaptă lucruri serioase.

Reacția lui Marcel Ciolacu

”Haideţi să depăşim zona de declaraţii politice şi de fandoseli, românii aşteaptă de la noi lucruri concrete şi serioase.

În acest moment, România, în afară de pandemie, se confruntă şi cu o criză energetică majoră, care va afecta întreaga economie, dacă Guvernul României nu este unul eficient”, a spus preşedintele PSD.

”Declaraţii politice şi de încercări de a duce discuţiile în altă zonă, mă lasă rece şi nici nu mă interesează”, a spus Ciolacu care a precizat că Guvernul a început să livreze şi nu numai pompieristic, pe zone, cum era şi la pandemie, când se intervenea când apăreau focarele.

Ce spune Florin Cîțu?

În replică, preşedintele PNL, Florin Cîţu, a spus că ”e ciudat să fii într-o coaliţie şi cineva să te acuze de aşa ceva”.

”Dacă ei cred că noi suntem partizanii, pot să stea în Opoziţie din nou”, a mai spus preşedintele PNL.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă