29.5 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban: „Nicușor Dan va avea în Guvern un sprijin total”

Ludovic Orban: „Nicușor Dan va avea în Guvern un sprijin total”

„Nicuşor Dan va avea în Guvernul pe care-l conduc un sprijin total. Bucureştiul are nevoie de un parteneriat loial, parteneriat serios, un parteneriat între profesionişti, un parteneriat între oameni care vor cu adevărat să ducă la bun sfârşit programe şi proiecte fundamentale pentru Bucureşti. De ce are nevoie Bucureştiul de acest parteneriat? Pentru că multe dintre problemele Bucureştiului nu pot fi rezolvate decât în parteneriat cu Guvernul”, a declarat Ludovic Orban la evenimentul de lansare a programului politic al PNL Bucureşti, „Împreună construim Noul Bucureşti – priorităţile guvernării locale liberale”.

Premierul a punctat că un astfel de parteneriat poate conduce, printre altele, la rezolvarea problemelor de trafic cu care se confruntă Capitala, prin realizarea autostrăzii de centură a Bucureştiului şi lărgirea la patru benzi a Centurii actuale.

El a mai spus, în context, că un alt proiect important pentru fluidizarea traficului îl reprezintă finalizarea „inelului feroviar” al Bucureştiului prin realizarea unei reţele de „metrou uşor”, de suprafaţă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă