Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Inquam

Liviu Dragnea s-a răzgândit și a participat la parada de 1 Decembrie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, deşi reprezentanţii biroului de presă al Camerei Deputaţilor anunţaseră că acesta nu va fi prezent la evenimentele publice din cauza problemelor de sănătate.

Share

Rl online 0 comentarii

01.12.2018 - 11:46

La paradă a fost prezent şi Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele PSD a ajuns cu puţin timp înainte de începerea paradei militare şi s-a dus direct la tribuna oficială, alături de premierul Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu şi Florin Iordache.

În urmă cu două zile, reprezentanţii biroului de presă al Camerei Deputaţilor anunţau că Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele publice deoarece medicul i-a recomandat să nu stea la temperaturi scăzute.

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu au onorat invitaţia de la recepţia organizată de Klaus Iohannis, de 1 Decembrie.

Comentarii

loading...