Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liderii PSD, în biroul lui Liviu Dragnea înainte de şedinţa Consiliului Naţional al partidului

Liderii PSD s-au reunit, duminică, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, înainte de şedinţa Consiliului Naţional al partidului. Premierul Viorica Dăncilă a venit împreună cu ministrul de Interne, Carmen Dan, la întâlnirea informală a social-democraţilor.

Share

Rl online 0 comentarii

16.12.2018 - 15:18

 
Printre liderii PSD prezenţi în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea se numără premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb şi fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache.

Liderii PSD se reunesc, duminică, în şedinţa Consiliului Naţional al partidului, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 16:00. Reuniunea social-democraţilor are ca scop alegerea preşedintelelui Consiliului Naţional prin vot, conform procedurilor. De asemenea, se vor constitui departamentele de specialitate.

"La Consiliul Naţional se va constitui din nou CN al partidului cu membrii după noul statut al partidului, va fi ales preşedintele Consiliului Naţional prin vot, conform procedurilor şi se vor constitui departamentele de specialitate ale partidului la nivel naţional şi alegerea coordonatorilor departamentelor", a afirmat Codrin Ştefănescu, joi pentru Mediafax.

Pe 19 noiembrie, preşedintele social-democrat Liviu Dragnea a anunţat că a CEx al partidului a votat ca Mihai Fifor să fie preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD.

"L-am propus pe Mihai Fifor ca preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, având speranţa că va organiza foarte rapid departamentele partidului. În oglindă cu fiecare minister va fi un departament care va furniza informaţii, propunere, sprijin şi va face informări periodice către premier", a afirmat Dragnea.

La rândul său, Mihai Fifor a explicat că vrea să se axeze pe revitalizarea departamentelor Consiliului Naţional al PSD, lucru pe care l-a comunicat şi lui Dragnea şi Dăncilă.

"Am discutat şi cu domnul Dragnea şi doamna premier şi am ajuns la concluzia că având în vedere perioada destul de complicată din ultima vreme, cred că voi avea un rol mai important la partid. Eu cred că a reuşi să revitalizăm departamentele Consiliului Naţional înseamnă un lucru important pentru partid. Aceasta a fost motivaţia mea", şi-a explicat Mihai Fifor demisia de la Ministerul Apărării.

La finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD de luni, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că în şedinţă au fost discuţii despre oportunitatea unei ordonanţe de urgenţă de modificare a Codurilor penale pentru ca articolele declarate constituţionale să intre în vigoare, urmând ca articolele neconstituţionale să revină în Parlament.

De asemenea, şeful Executivului a mai spus că în bugetul pe 2019 se va regăsi şi un Fond de Investiţii Locale, prin care localităţile vor putea opta pentru câte două proiecte de finanţare fiecare, pentru canalizare, apă sau renovarea şcolii. OUG ar urma să fie adoptată de Guvern.

La rândul său, Liviu Dragnea a declarat că bugetul pentru Fondul de Investiţii Locale este de 10 miliarde de euro.

Potrivit Statutului PSD, Consiliul Naţional al PSD este platformă de analiză, dezbatere şi elaborare de programe şi politici publice, precum şi de oferire a soluţiilor alternative programelor de guvernare, platformă structurată pe departamente de lucru pe domenii de activitate.

Citește totul despre:

#cex psd #CN PSD

Comentarii

loading...