Lider PSD: Referendumul pentru familie este o „repetiție cu costume” pentru europarlamentare

Referendumul privind familia tradiţională, care va avea loc pe data de 7 octombrie, este o "repetiţie cu costume" a alegerilor europarlamentare de anul viitor, a declarat, joi, preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, relatează Agerpres.

Rl online 0 comentarii

13.09.2018 - 18:46

„Decizia Parlamentului României de a organiza un referendum pe data de 7 octombrie este un eveniment pe care noi îl considerăm ca o "repetiţie cu costume" a alegerilor europarlamentare din primăvara anului viitor. Trebuie să recunoaştem că nu este o iniţiativă a PSD, ci este o iniţiativă a societăţii civile, care a întrunit un număr de peste 3 milioane de semnături, o iniţiativă a bisericii, pe care noi am hotărât să o susţinem, cu toată forţa de care dispune Partidul Social Democrat. Şi nu pot fi de acord cu cei care susţin că PSD, pentru că susţine familia tradiţională, este un partid învechit”, a afirmat Mocioalcă.

Preşedintele PSD Caraş-Severin a avut, joi, o întrevedere cu mai mulţi primari PSD, în care s-au discutat chestiuni organizatorice în vederea obţinerii unui procent cât mai bun în ceea ce priveşte rezultatul referendumului din 7 octombrie.

„Ne dorim un procent cât mai mare, peste 30%, cât este limita pentru care acest scrutin numit referendum să poată fi validat. Va fi chiar şi o implicare financiară, având în vedere că nu mai avem mandatar financiar, cheltuielile fiind ale partidului”, a precizat deputatul Ion Mocioalcă.

Comentarii