16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăPoliticăLider PNL: "Rectificarea bugetară după moțiune este mită!"

Lider PNL: “Rectificarea bugetară după moțiune este mită!”

“Este clar o mită, pe care Guvernul Viorica Dăncilă o promite. Deci cei care nu vor vota (moţiunea) vor avea beneficiile vineri, la această rectificare bugetară. Este mită pe faţă”, a spus el.

Florin Cîţu a afimat că declaraţia Vioricăi Dăncilă privind rectificarea bugetară după moţiunea de cenzură este “mită pe faţă”.

“Nu trebuie să ne mai ascundem aici. Este clar o mită, pe care Guvernul Viorica Dăncilă o promite. Deci cei care nu vor vota (moţiunea) vor avea beneficiile vineri, la această rectificare bugetară. Este mită pe faţă, pentru că dacă ne uităm pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, vedem că nu este nicio informaţie despre o rectificare bugetară, nimic, şi ar trebui pus în dezbatere publică acest lucru, bine, 30 de zile înainte, nu mai contează, legea la cei de la PSD nu este ceva de care să se împiedice, dar aici avem clar un caz de mită pe faţă”, a susţinut el.

Senatorul PNL a adăugat că s-a trecut “la nivelul doi”, adică se promit bani de la buget.

“Am auzit acele zvonuri că se cumpără cu bani cash voturi, dar acum văd că se trece la nivelul doi şi se promit bani de la buget, direct de la buget, pentru a rămâne la guvernare acest Guvern toxic”, a spus Cîţu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat duminică, la Huşi, că vineri va avea loc rectificarea bugetară şi a reluat afirmaţiile conform cărora moţiunea de cenzură nu va trece. Şedinţa de Guvern anunţată de premier ar urma să aibă loc la o zi după dezbaterea moţiunii de cenzură, în urma căreia opoziţia dă ca certă căderea Guvernului.

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă