2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022
AcasăPoliticăLiberalii din Timiș au înființat Platforma Liberal Conservatoare

Liberalii din Timiș au înființat Platforma Liberal Conservatoare

Liberalii din Timiș au înființat Platforma Liberal Conservatoare, care va fi o nouă mișcare politică. Principalul inițiator este Raul Ambruş, consilier local în Consiliul Local Timişoara. Ambruș fusese exclus, anul trecut, din filiala PNL Timiș.

„Ne dorim să apărăm valorile liberale şi doctrina liberală, deoarece considerăm că alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susţinerea mediului privat, libertăţile individuale şi dezvoltarea economică a comunităţii. Suntem o organizaţie deschisă care vrea să-i atragă pe toţi cei care ne împărtăşesc gândirea, principiile şi doresc o mai mare transparenţă în viaţa publică, o cheltuire eficientă a resurselor publice şi promovarea meritocratică atât în cadrul organizaţiei noastre, cât şi în demnităţi publice”, a anunțat Raul Ambruş.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă