13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăIohannis și Președintele Consiliului European, față în față

Iohannis și Președintele Consiliului European, față în față

Klaus Iohannis și Charles Michel se vor întâlni luni, la Palatul Cotroceni, notează Administraţia Prezidenţială.

Oficialii vor susține declarații comune de presă. De altfel, Iohannis a fost prezent la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primăvară şi la Summitul Euro în format extins.

Şeful statului „a reiterat susținerea României pentru continuarea sprijinului pentru Ucraina pe toate palierele, cât timp va fi necesar”.

Programul preşedintelui Klaus Iohannis, luni, 27 martie:

09:45 – Participare la adunarea solemnă dedicată aniversării a 100 de ani de la adoptarea Constituției României Întregite din 1923. Alocuțiune Palatul Parlamentului.

15:00 – Primirea președintelui Consiliului European, Charles Michel, la Palatul Cotroceni. Convorbiri tête-à-tête, convorbiri oficiale, declarații de presă comune.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă