21.2 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomePoliticăIohannis dă asigurări că rotativa se va face

Iohannis dă asigurări că rotativa se va face

Președintele României, Klaus Iohannis, a subliniat că în următoarea perioadă, fără a spune un moment exact, schimarea premierilor va avea loc, nefiind probleme la nivelul Coaliției de guvernare.

„Rotativa se va face. Nu există niciun fel de complicație și problemă în interiorul coaliției. Rotația se va produce dar toți au înțeles că nu se poate face și negocierea acestei greve, și rotația în același timp. Dar clasa politică a înțeles solicitările, Guvernul a înțeles, coaliția a acționat”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat dacă după încetarea grevei vor reîncepe discuțiile sau vor fi amânate pentru toamnă. Așadar, răspunsul nu a fost tranșant privind perioada, ci doar a dat asigurări că va avea loc rocada premierilor.

Amânarea schimbării premierului, anunțat de liderii Coaliției

Vinerea trecută, Coaliţia de guvernare a convenit ca premierul Nicolae Ciucă să nu-şi depună mandatul până la soluţionarea grevei profesorilor.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies