10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta si Daciana Sarbu - animatori la Congresul PIN

Victor Ponta si Daciana Sarbu – animatori la Congresul PIN

Liderii si membrii Partidului Initiativa Nationala, reuniti sambata in Parcul Tineretului, intr-un cort, si-au exersat “aptitudinile artistice” intr-o manifestare consacrata luptei impotriva play-back-ului din muzica si din politica romaneasca.
Dupa o tentativa esuata de a proiecta un film despre cele mai recente declaratii controversate ale politicienilor puterii, Cozmin Gusa s-a urcat pe scena pentru a le vorbi membrilor PIN despre importanta de a raspunde “prezent” de fiecare data cand partidul are nevoie de ei. Presedintele Gusa a facut apel la liderii din teritoriu sa-si adune oamenii care parasisera cortul. Dupa mai bine de o ora de declaratii, entuziasmul a revenit printre delegatii PIN, odata cu aparitia pe scena a unuia dintre putinii invitati la reuniune: deputatul PSD Daciana Sarbu. “Te asteptam la noi!”, au incurajat-o membrii PIN pe fiica fostului ministru al Agriculturii. Pentru ca nu pregatise un discurs, ea nu le-a transmis membrilor PIN decat “succes” si a dat cuvantul colegului sau de partid, Victor Ponta – o alta aparitie-surpriza la manifestarea partidului condus de Cozmin Gusa.
“Vreau sa va spun un lucru: daca incercati de trei ori PIN si nu intra, am pregatit eu PUK-ul”, li s-a adresat Ponta participantilor, dupa mai multe glume la adresa sa si a fostului sau coleg de partid. Deputatul PSD a explicat prezenta sa la reuniunea PIN prin faptul ca unii dintre colegii sai de partid “dau de baut” atunci cand il vad impreuna cu Cozmin Gusa, crezand ca el va pleca la PIN. Ponta a tinut sa-i dezamageasca pe colegii sai de partid, precizand ca nu pleaca din PSD, ba, mai mult, incearca sa-l convinga pe Gusa sa revina in formatiunea social-democrata.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă