Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tariceanu cere sprijinul parlamentarilor pentru legile proprietatii si justitiei

Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a transmis, ieri, parlamentarilor o scrisoare deschisa prin care le cere sa sustina pachetul de legi ale proprietatii si justitiei. "Este prilejul sa dovedim impreuna, membri ai guvernului si parlamentari ai ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a transmis, ieri, parlamentarilor o scrisoare deschisa prin care le cere sa sustina pachetul de legi ale proprietatii si justitiei. "Este prilejul sa dovedim impreuna, membri ai guvernului si parlamentari ai Romaniei, cum functioneaza practic consensul politic asupra obiectivului strategic privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana", se arata in scrisoarea premierului. Tariceanu mai sustine ca prin acest pachet legislativ se asigura rezolvarea deplina a problemei proprietatii, precum si asanarea vietii publice. "Fara reforme profunde in Justitie si in ceea ce priveste regimul proprietatii, Romania nu va putea intra in UE, nu va functiona ca un stat de drept autentic", spune premierul. El arata ca Guvernul se identifica intrutotul cu legile aflate in pachetul pentru care vrea sa-si asume raspunderea in fata Parlamentului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...