9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportProcurorii asteapta avizul Comisiei prezidentiale

Procurorii asteapta avizul Comisiei prezidentiale

Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a solicitat presedintelui Traian Basescu sa convoace Comisia speciala care poate da avizul pentru inceperea urmaririi penale impotriva ministrului demisionar al economiei, Codrut Seres, si a ministrului comunicatiilor, Zsolt Nagy, pentru fapte savarsite in perioada exercitarii functiei, transmite BBC.

Robert Cazanciuc, purtatorul de cuvant al Parchetului General: "Cu privire la ministrii Codrut Seres si Zsolt Nagy, procurorul general a solicitat presedintelui Romaniei investirea Comisiei speciale pentru analiza sesizarilor privind savarsirea unor infractiuni de catre membrii guvernului in cauza in care procurorii DIICOT efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii mai multor infractiuni privind siguranta nationala. Practic, este vorba de un aviz pe care aceasta comisie il da pentru inceperea urmaririi penale".

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă