12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPreşedinţia: N-am renunţat la serviciile Romavia

Preşedinţia: N-am renunţat la serviciile Romavia

Preşedinţia a declarat că nu a renunţat la serviciile companiei ROMAVIA, menţionând că, din cauza situaţiei financiare dificile a companiei, aceasta a a anunţat că nu mai poate asigura deplasările externe ale şefului statului, informează Mediafax.

În acest caz Administraţia Prezidenţială a solicitat efectuarea curselor speciale companiei TAROM, în baza HG 1904/2004″, precizează Administraţia Prezidenţială.

Referitor la anunţul privind achiziţionarea de bilete de avion în vederea încheierii unui acord cadru pe o perioadă de doi ani, publicat de Preşedinţie, instituţia arată că acesta se referă la servicii de transport aerian pe baza de grafic şi nu la închirierea de transport aerian cu echipaj, respectiv executarea de zboruri speciale.

În ultimele două deplasări externe, în Slovenia şi în Portugalia, şeful statului s-a deplasat cu o aeronavă Airbus 310, aparţinând companiei Tarom.

Preşedinţia a lansat o licitaţie electronică pentru încheierea unui acord-cadru pentru 24 de luni, în vederea achiziţionării de bilete de avion pentru deplasări în ţară şi străinătate, valoarea estimată fără TVA fiind de 403.225,81 RON.

Potrivit anunţului postat luni pe site-ul e-licitatie.ro, Administraţia prezidenţială intenţionează să încheie un acord-cadru pentru achiziţionarea de bilete de avion pentru deplasări în ţară şi străinătate, pe o perioadă de 24 de luni, cu minimum 3 – maximum 7 agenţi economici, la o valoare estimată fără TVA de 403.225,81 RON.

Pe baza acordurilor-cadru se vor atribui contracte/comenzi subsecvente, prin reluarea competiţiei între operatorii economici semnatari ai acordului-cadru, criteriul de atribuire al comenzilor/contractelor fiind preţul cel mai scăzut al biletelor.

Contractul va fi încheiat pentru perioada 3 ianuarie 2011 – 30 decembrie 2011 şi va avea ca obiect achiziţionarea serviciilor de transport aerian intern şi extern la clasele economic şi business.

Firmele interesate vor trebui să depună ofertele până pe 20 decembrie 2010, ora 11.00, urmând ca la 12.30 acestea să fie deschise.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă