Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PPRM si PRM, inregistrate la OSIM de tabara demisionarilor

Razboiul dintre tabara C.V.T. si tabara Ciontu a ajuns rapid la faza tribunalului. Denumirile de PPRM si PRM au fost inregistrate la OSIM de Corneliu Ciontu, spune deputatul Anghel Stanciu. In consecinta, potrivit interpretarilor legislative, ...

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Razboiul dintre tabara C.V.T. si tabara Ciontu a ajuns rapid la faza tribunalului. Denumirile de PPRM si PRM au fost inregistrate la OSIM de Corneliu Ciontu, spune deputatul Anghel Stanciu. In consecinta, potrivit interpretarilor legislative, parlamentarii lui C.V. Tudor ar trebui sa fie... independenti. "Ramane de vazut, asa este, noi suntem cei care le-am inregistrat in 15.04 la tribunal. Sunt inregistrate la OSIM si ei trebuie sa se declare independenti. Insa, eu sunt de parere ca noi nu trebuie sa ne coboram la nivelul lor si sa nu ne folosim de acest lucru". Statutul de independenti ar presupune o serie de dezavantaje pentru C.V. Tudor si oamenii sai - pierderea dreptului de a avea grup, secretare, masini... Ieri, Corneliu Ciontu, Anghel Stanciu si sustinatorii lor si-au anuntat in plenul Camerei Deputatilor demisia din partidul condus de C.V. Tudor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...