10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPlatforma populara castiga teren in PNL

Platforma populara castiga teren in PNL

Parlamentarii PNL sunt din ce in ce mai nemultumiti de modul in care actioneaza conducerea partidului, mai ales in conditiile in care, in ultimul sondaj de opinie, PD a luat-o inaintea PNL. Ieri dupa-amiaza urma sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv al PNL, prima din ultimele doua saptamani. Perioada in care, spun parlamentarii, conducerea PNL a incasat-o fara sa reuseasca sa aiba o pozitie clara.
Pe de alta parte, neintelegerile din filiale s-au amplificat. Motivul principal: introducerea si la nivel local a sistemului de lista promovat la centru. Membrii Biroului Permanent Teritorial sunt alesi pe lista cu presedintele, si nu uninominal ca pana acum. Practic, pana acum, daca existau doua grupari intr-o filiala, fiecare reusea sa aiba macar cativa membri in conducere. Acum, “castigatorul ia tot” ceea ce incurajeaza scandalurile in plan local.
Unul din conflictele cele mai dure pare sa se fi desfasurat in sectorul 3. O parte din membrii acestei filiale au anuntat ieri ca vor picheta sediul central al partidului, pentru a contesta “fraudele” la care s-ar fi dedat presedintele filialei, deputatul Mircea Ciopraga.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă