10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportOpozantii lui Tariceanu incep campania

Opozantii lui Tariceanu incep campania

Opozantii liberali ai lui Calin Popescu Tariceanu isi vor lansa duminica, la Pitesti, platforma-program pentru relansarea liberala. Fostii lideri liberali Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, alaturi de Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F. Alexandru vor prezenta platforma liberalilor din Pitesti. Ulterior, ei vor avea actiuni similare si in alte judete.
Pana in prezent, cei care vor lansa platforma au dat declaratii contradictorii privind intentiile lor. Valeriu Stoica a sustinut ca platforma se va transforma intr-o constructie politica si ca principalul obiectiv este continuarea colaborarii cu PD, indiferent de relatia cu democratii a gruparii Tariceanu.
In schimb, consilierul prezidential Theodor Stolojan a sustinut ca nu se pune problema infiintarii unei formatiuni in afara PNL. Opozantii lui Tariceanu o asteapta alaturi si pe Mona Musca, care, ieri, a primit decizia CNSAS ca a facut politie politica si a contestat-o.
La randul sau, Raluca Turcan, proaspat exclusa din partid, afirma ca propunerea de platforma-program urmareste relansarea PNL. “Nu cred ca actuala conducere a PNL este singura care detine monopolul ideilor de liberalism. Eu raman atasata valorilor liberale si de aceea doresc o dreapta liberala puternica”, a declarat Raluca Turcan.

Mona a primit certificatul de “politie politica”

Deputatul independent Mona Musca a primit, vineri, la cabinetul parlamentar de la Camera Deputatilor, o scrisoare prin care i se comunica oficial decizia de colaborare cu Securitatea pe care CNSAS a luat-o in cazul ei, aceasta urmand sa conteste verdictul zilele urmatoare. “Mi-a fost adus, vineri, la cabinetul parlamentar, un plic cu un document care nu are o data inscrisa pe el si prin care mi se aducea la cunostinta decizia de colaborare a mea cu Securitatea ca politie politica. Am vazut hartia si astazi ma voi intalni cu Valeriu Stoica pentru a formula contestatia”, a declarat deputatul independent Mona Musca. Ea a declarat ca asteapta sa fie invitata pentru a-si sustine contestatia “in zilele urmatoare”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă