Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul de Interne s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la București. Ce au discutat

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a avut o întânire, miercuri dimineața, cu ambasadorul SUA în București, Hans Klemm. Cei doi au discutat despre despre întărirea securităţii şi intensificarea schimbului de informaţii în actualul context geopolitic regional, din perspectiva profilului strategic al ţării noastre şi al rolului său în arhitectura de securitate regională, potrivit unui comunicat al MAI.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 25.11.2015 - 14:24

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a avut o întânire, miercuri dimineața, cu ambasadorul SUA în București, Hans Klemm. Cei doi au discutat despre despre întărirea securităţii şi intensificarea schimbului de informaţii în actualul context geopolitic regional, din perspectiva profilului strategic al ţării noastre şi al rolului său în arhitectura de securitate regională, potrivit unui comunicat al MAI. 

La întâlnire, ministrul Afacerilor Interne și ambasadorul SUA au discutat despre întărirea cooperării în direcțiile stabilite prin Declarația Comună privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI, în condițiile în care consolidarea Parteneriatului Strategic cu S.U.A. este una dintre prioritățile Guvernului României.

MAI precizează în comunicat că  va acorda în continuare o atenţie sporită componentei operative pe palierul combaterii criminalităţii organizate, în special pentru destructurarea reţelelor infracţionale care comit delicte în sfera criminalităţii informatice, obiectivul principal fiind creșterea siguranței cetățenilor.

”Cei doi oficiali au subliniat beneficiile multiplelor proiecte derulate în parteneriat cu instituţii şi agenţii de aplicare a legii din SUA în domeniul pregătirii profesionale a polițiștilor români pe linie operativă în cadrul Academiilor FBI din Quantico, Virginia, ILEA din Budapesta și Centrul European de Studii de Securitate George C. Marshall”, se arată în comunicatul citat. 

             

Citește totul despre:

Comentarii

loading...