Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dileme senatoriale: doi sau patru chestori?

La inceput de sesiune parlamentara senatorii nu s-au hotarat inca daca aplica noul sau vechiul regulament. Prima dilema: numarul chestorilor din Biroul Permanent. Potrivit noului regulament, structura de conducere a institutiei ar trebui sa aiba ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
La inceput de sesiune parlamentara senatorii nu s-au hotarat inca daca aplica noul sau vechiul regulament. Prima dilema: numarul chestorilor din Biroul Permanent. Potrivit noului regulament, structura de conducere a institutiei ar trebui sa aiba patru chestori, fata de doi cat sunt acum. "Problema care se pune, si aceasta depinde de decizia Biroului Permanent, este daca intram cu aceste doua posturi de chestori in plus acum, in alegerile care vor avea loc, sau amanam pana la revederea itregului regulament", a spus Nicolae Vacaroiu referindu-se la necesitatea "corectarii" unor prevederi din noul regulament, declarate neconstitutionale. "Sunt voci care doresc sa facem acum aceasta operatiune. Aceasta inseamna revederea algoritmului, pentru ca va trebui sa vedem cele doua posturi de chestori in plus pe cele sase sesiuni care au mai ramas din legislatura, cine le poate detine si cat timp", a mai spus el.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...