Culise

Omar Hayssam - ocolit si in completarea raportului SRI Serviciul Roman de Informatii a trimis, ieri, comisiei parlamentare de resort completarile la raportul de activitate pe anul 2004. Insa nici in documentul suplimentar transmis de SRI ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.06.2005 - 00:00
Omar Hayssam - ocolit si in completarea raportului SRI

Serviciul Roman de Informatii a trimis, ieri, comisiei parlamentare de resort completarile la raportul de activitate pe anul 2004. Insa nici in documentul suplimentar transmis de SRI nu figureaza date referitoare la Omar Hayssam, a declarat secretarul comisiei SRI, Ion Stan (PSD). Desi a transmis comisiei si date suplimentare referitoare la problemele de natura terorista, in materialul suplimentar trimis de Radu Timofte nu se fac precizari referitoare la dosarul de terorism 540/2005, al lui Omar Hayssam. Ion Stan sustine ca precizarile suplimentare ale SRI fac referire la existenta, pe teritoriul Romaniei, a unor persoane care "simpatizeaza cu anumite grupari teroriste". Insa, sustine Ion Stan, din material reiese ca "nu exista nuclee autohtone, formate din cetateni romani, care sa dezvolte activitati ce pot fi asociate fenomenului terorist".

Functionarii pensionari spun adio Senatului

Pana la sfarsitul acestui an aproximativ 55 de angajati ai Senatului vor fi scosi la pensie. Toti au implinit sau vor implini pana la 31 decembrie 2005 varsta pentru pensionare. Masura face parte dintr-un plan al secretarului general Dan Vasiliu de intinerire a functionarimii din Senat. "Pana acum au fost intocmite dosarele de pensionare pentru 15 angajati. Urmeaza pana la sfarsitul anului sa mai fie pensionate alte 40 de persoane. Deja in luna iunie vor pleca alte zece", ne-a declarat Vasiliu. Cel mai afectat de pensionarile in masa va fi departamentul Legislativ.

Citește totul despre:

Comentarii