13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportCristian Preda: Orice pistă e deschisă

Cristian Preda: Orice pistă e deschisă

Eurodeputatul Cristian Preda, întrebat dacă unul din reformişti va candida la şefia PDL după deciziile recente din partid, a afirmat că “orice pistă este deschisă”. Eurodeputatul PDL a precizat  că, în politică, la fel ca la pescuit, este nevoie de răbdare, scrie Mediafax.  

Preda a spus că grupul pe care îl reprezintă nu renunţă la principiile în care crede, dar va continua dialogul cu colegii din partid. Totodata, politicianul a afirmat ca dezbaterea din PDL este benefică.

CNC al PDL a adoptat, sâmbătă, modificările la Statutul formaţiunii propuse de Colegiul Director, cu şapte abţineri şi trei voturi “împotrivă” aparţinând lui Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu.

Cristian Preda a avut schimburi de replici, în timpul discursului rostit la CNC, cu lideri ai PDL precum Radu Berceanu sau Cristian Boureanu.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, înaintea reuniunii CNC, că nu l-ar vedea pe europarlamentarul Cristian Preda în poziţia de preşedinte al partidului, menţionând că agreează situaţia actuală, în care preşedintele de partid este şi premier.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă