Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Composesoratele inapoi!

Deoarece demersurile lor in vederea recunoasterii drepturilor de proprietate nu au cunoscut pana in prezent finalizarea, membrii Asociatiei Composesorale Viseul de Sus - Viseul de Mijloc se vor reuni, pe data de 24 iunie, in cadrul Adunarii ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.06.2005 - 00:00
Deoarece demersurile lor in vederea recunoasterii drepturilor de proprietate nu au cunoscut pana in prezent finalizarea, membrii Asociatiei Composesorale Viseul de Sus - Viseul de Mijloc se vor reuni, pe data de 24 iunie, in cadrul Adunarii Generale, pregatind actiuni eficiente pentru a redobandi proprietatile si posesiile. Principalele nemultumiri sunt legate de faptul ca nici pana in prezent nu s-a reusit repunerea in posesie a fostelor proprietati amplasate in zona Viseului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...