Ce spune Liviu Dragnea despre locul în care a fost în vacanță de Paște: Cei care sunt plătiți să mă urmărească trebuie să muncească pentru acei bani

Întrebat despre locul în care și-a petrecut vacanța de Paște, liderul PSD Liviu Dragnea a spus jurnaliștilor că a fost la pescuit, dar nu a vrut să le spună și locul în care a fost. Cu toate astea, atunci când a fost întrebat despre pozele apărute în mass-media și despre care se spune că ar fi făcute într-un avion care a zburat de la Doha, Liviu Dragnea a spus că a făcut multe poze pe aeroportul din Doha, cu români, și o să posteze câteva pe Facebook.

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2017 - 13:01

Întrebat despre locul în care și-a petrecut vacanța de Paște, liderul PSD Liviu Dragnea a spus jurnaliștilor că a fost la pescuit, dar nu a vrut să le spună și locul în care a fost. Cu toate astea, atunci când a fost întrebat despre pozele apărute în mass-media și despre care se spune că ar fi făcute într-un avion care a zburat de la Doha, Liviu Dragnea a spus că a făcut multe poze pe aeroportul din Doha, cu români, și că o să posteze câteva pe Facebook.

"Am fost la pescuit. Dar nu o să vă spun unde. Cei care sunt plătiți să mă urmărească, trebuie să muncească pentru acei bani", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat despre pozele care au apărut în mass-media cu el în avion, Liviu Dragnea a glumit cu jurnaliștii și le-a spus că “nu am pescuit acolo”.

"Pescuitul în ocean e diferit. E o captură mare. Probabil că astăzi sau mâine o să pun niște imagini pe Facebook. Am făcut foarte multe poze pe aeroport, în Doha, pentru că au venit români la mine să facem poze. Nu am știut că e o infracțiune.", a mai spus liderul PSD.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...