Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, va cheltui aproape 90.000 de euro pentru patru evenimente, între care unul dedicat aniversării de 20 de ani a instituției pe care o conduce. Invitații vor primii cadouri de 3.800 de euro

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, va cheltui aproape 90.000 de euro pentru organizarea aniversării a 20 de ani de existență a instituției pe care o conduce. între 20 și 23 septembrie. Din această sumă, peste jumătate va fi alocată meniului.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2017 - 17:56

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, va cheltui aproape 90.000 de euro pentru organizarea aniversării a 20 de ani de existență a instituției pe care o conduce. între 20 și 23 septembrie. Din această sumă, peste jumătate va fi alocată meniului.

În 31 mai, Guvernul condus de fostul premier Sorin Grindeanu a adpătat o hotărâre prun care Avocatul Poporului să primească suma de 376.300 de lei, echivalentul a peste 83.000 de euro, pentru a organiza, în Capitală,  întrunirea Consiliului de administraţie a Institutului European  al Ombudsmanului, a Adunării Generale a Institutului European  al Ombudsmanului, evenimentul dedicat împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea instituţiei  Avocatului Poporului, cât și Conferinţa internaţională privind drepturile omului. Diferența de 5.500 de euro o va primi tot din bani publici, în baza unei HG din 2006.

Astfel, Avocatul Poporului a demarat o procedură de achiziție publică pentru găsirea unei firme care să se ocupe de organizarea și mediatizarea evenimentelor din toamnă.

Potrivit caietului de sarcini care însoțește anunțul, 47.000 de euro vor fi cheltuiți pentru mâncare, pentru cei 350 de participanți la evenimente. De exemplu, doar pentru pauzele pentru cafea a fost alocată suma de 6.300 de euro. Totodată, aproape 2.000 de euro vor fi alocați programării de vizite la obiective turistice din București, pentru invitați. Alte 3.800 de euro vor merge spre cumărarea de cadouri cu specific românesc. 

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, consideră că „aceste evenimente, de o importanţă majoră, sunt menite să întărească poziţia instituţiei în plan internaţional şi să genereze un amplu schimb de experienţă , benefic întăririi scopului pentru care a fost înfiinţat Avocatul Poporului: apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice  în raport cu instituţiile şi autorităţile publice”, se arată în caietul de sarcini.

Consultați documentul atașat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...