Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Amenintari cu excluderea din PNL

Presedintele Comisiei de etica din cadrul PNL, Adrian Iorgulescu, i-a avertizat, la Timisoara, pe Mona Musca, Valeriu Stoica si Theodor Stolojan ca, "daca in urma analizelor se va ajunge la concluzia ca ei trebuie sanctionati, atunci vom consulta ...

Share

Rl online 0 comentarii

24.07.2006 - 00:00
Presedintele Comisiei de etica din cadrul PNL, Adrian Iorgulescu, i-a avertizat, la Timisoara, pe Mona Musca, Valeriu Stoica si Theodor Stolojan ca, "daca in urma analizelor se va ajunge la concluzia ca ei trebuie sanctionati, atunci vom consulta statutul. (...) Se poate merge de la simple avertismente pana la masura extrema a excluderii din partid", a spus Iorgulescu. El a adaugat ca "inainte de a vedea ce vrea sa faca partidul cu cei trei, vrem sa vedem ce vor sa faca cei trei cu partidul". Ministrul Culturii l-a atacat dur pe Stolojan, despre care a spus ca nu reprezinta PNL la Cotroceni, ci doar pe sine si pe presedintele Romaniei. "Stolojan nu reprezinta PNL la Cotroceni, ci se reprezinta pe sine. Pe de alta parte, nu se reprezinta nici pe sine, ci pe presedintele Basescu, pentru ca un consilier prezidential exprima opiniile presedintelui", zice Iorgulescu.

Citește totul despre:

Comentarii