10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSport"Felix" minte

“Felix” minte

CNSAS, prin intermediul lui Constantin Buchet, membru al Colegiului, a desfiintat pentru a doua oara declaratiile liderului PC, Dan Voiculescu, potrivit carora Consiliul nu i-a inmanat toate copiile cerute din dosarele de Securitate ale acestuia. In speta, Voiculescu acuza CNSAS ca nu i-a dat cele doua note informative scrise de el si semnate cu numele conspirativ “Felix”.
“Nu lipseste nimic. Domnul Voiculescu si domnul Andon au primit tot ceea ce au cerut…”, a spus Buchet. Cu doua zile in urma, imediat dupa ce liderul PC s-a lamentat ca CNSAS “a sustras” cele doua note, seful Departamentului de Investigatii al institutiei, Gearmina Nagat, a reactionat prompt, precizand ca notele informative cu pricina nu fac parte din cele doua noi dosare ale lui Voiculescu primite de CNSAS si ca acestea i-au fost date inca din 2003, odata cu dosarul de urmarire informativa pe care Securitatea i l-a intocmit.
Ieri, Buchet a explicat ca in 2003 nu s-a putut lua o decizie in privinta lui Voiculescu din cauza ca atunci nu s-a putut stabili identitatea lui “Felix”. In urma primirii dosarului de retea, datele au fost coroborate si s-a ajuns oficial la concluzia ca “Felix” este Voiculescu si ca a facut politie politica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă