31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăPoliticăGușă, replică pentru Vântu: Toate documentele se află în dosarul de la...

Gușă, replică pentru Vântu: Toate documentele se află în dosarul de la DNA, dosarul Codruț Marta

”A avut și vremuri mai bune, ca să viu bun cu el. Vremea trece, timpul nu iartă. Nevoia de a scăpa de Băsescu ne-a unit. Am recunoscut și la DNA că am semnat cu copiii lui Vântu un contract de trust-see. E doar jumătate de adevăr.

În 2009, Vântu trebuia să fie arestat. A ajuns acasă și a văzut că avea casă încercuită. A dormit prin mașină, o noapte, fără telefoane. M-a sunat a doua zi, de pe un număr necunoscut, și l-am găsit într-o mașină, pe lângă sediul PSD. Mi-a zis că Traian Băsescu și Florian Coldea vor să îl aresteze. I-am spus că nu va fi arestat, pentru că e patron de presă. Și, a doua zi a putut merge acasă.

Am semnat un trust-see valabil până când Vântu ar fi revenit din arest pentru a-l semna. Când procurorii au descins acasă la Vântu, era cu Maricel Păcuraru, când discutau contractul, i se duse o parte din bani. Toate documentele se află în dosarul de la DNA, dosarul Codruț Marta. Vântu a vândut firma lui Liviu Luca, de la el a luat-o Maricel Păcuraru. Sunt martor în dosarul de la DNA, am dat de două ori declarații”, a spus Cozmin Gușă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă