Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gabriela Firea a rupt ușa, Nicușor Dan a dat cu sete, Traian Băsescu și-a dat seama că-i bun

Cei mai importanți candidați pentru funcția de primar general al Capitalei au votat deja, fiecare visându-se primar pentru următorii 4 ani.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2020 - 09:46

Gabriela Firea a rupt ușa secției de votare unde este arondată și s-a bucurat la maxim că a fost primul alegător care și-a exprimat votul în secția respectivă. Primarul general al Capitalei a spus la ieșirea din secția de vot: „Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri.” La plecare a adăugat că de luni se întoarce la muncă, fără a preciza unde.

Nicușor Dan, în schimb, a fost la un pas să rupă ștampila de vot. „Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvotlare acest oraş, de aia nu a fost în stare să rezolve nici măcar apa caldă, nu mai zic de trafic sau poluare.”

La rândul său, fostul președinte Traian Băsescu, a realizat după exercitarea votului că este cel mai bun. „Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal. Bucureștenii să iasă la vot, e condiția obligatorie dacă vor să aibă un primar bun ca mine.”, a spus Băsescu la ieșirea din secția de votare.

Comentarii