9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea a rupt ușa, Nicușor Dan a dat cu sete, Traian...

Gabriela Firea a rupt ușa, Nicușor Dan a dat cu sete, Traian Băsescu și-a dat seama că-i bun

Gabriela Firea a rupt ușa secției de votare unde este arondată și s-a bucurat la maxim că a fost primul alegător care și-a exprimat votul în secția respectivă. Primarul general al Capitalei a spus la ieșirea din secția de vot: „Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri.” La plecare a adăugat că de luni se întoarce la muncă, fără a preciza unde.

Nicușor Dan, în schimb, a fost la un pas să rupă ștampila de vot. „Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvotlare acest oraş, de aia nu a fost în stare să rezolve nici măcar apa caldă, nu mai zic de trafic sau poluare.”

La rândul său, fostul președinte Traian Băsescu, a realizat după exercitarea votului că este cel mai bun. „Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal. Bucureștenii să iasă la vot, e condiția obligatorie dacă vor să aibă un primar bun ca mine.”, a spus Băsescu la ieșirea din secția de votare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă