14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea a rupt ușa, Nicușor Dan a dat cu sete, Traian...

Gabriela Firea a rupt ușa, Nicușor Dan a dat cu sete, Traian Băsescu și-a dat seama că-i bun

Gabriela Firea a rupt ușa secției de votare unde este arondată și s-a bucurat la maxim că a fost primul alegător care și-a exprimat votul în secția respectivă. Primarul general al Capitalei a spus la ieșirea din secția de vot: „Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri.” La plecare a adăugat că de luni se întoarce la muncă, fără a preciza unde.

Nicușor Dan, în schimb, a fost la un pas să rupă ștampila de vot. „Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvotlare acest oraş, de aia nu a fost în stare să rezolve nici măcar apa caldă, nu mai zic de trafic sau poluare.”

La rândul său, fostul președinte Traian Băsescu, a realizat după exercitarea votului că este cel mai bun. „Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal. Bucureștenii să iasă la vot, e condiția obligatorie dacă vor să aibă un primar bun ca mine.”, a spus Băsescu la ieșirea din secția de votare.

Cele mai citite

cum le plac cel mai mult jucătorilor sloturile?

Slot machines sunt una dintre cele mai populare opțiuni de jocuri de noroc folosite de...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Florin Piersic, internat la un spital din Capitală. Care este starea actorului

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul "Matei Balş", starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarant, pentru Agerpres, surse medicale.Actorul Florin...
Ultima oră
Pe aceeași temă