11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăPoliticăFlorin Roman anunţă că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PNL, după...

Florin Roman anunţă că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PNL, după o dispută cu Raluca Turcan

Potrivit unor surse din parid, Florin Roman a avut o dispută în şedinţei BEX cu prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, pe motiv că acesta a fost de acord cu acordarea pensiilor speciale pentru aleşii locali, decizie adoptată de Comisia specială pentru elaborarea Codului administrativ din care face parte, iar Turcan i-a spus că este “paralel”.

“Am înaintat astăzi, demisia din funcţia de vicepreşedinte a Partidului National Liberal. După o îndelungă chibzuinţă. Atunci când începi să constaţi că, după multă muncă şi efort, părerea ta este minoritară, cred că decizia este cea corectă. Iar majoritarii trebuie să-şi asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri. Tocmai pentru a nu pune PNL într-o situaţie delicată Voi rămâne in continuare acelaşi deputat de opoziţie incisiv la adresa PSD!”, a scris acesta pe Facebook.

Potrivit unor surse din partid, disputa a plecat de la amendamentul adoptat de Comisia specială pentru elaborarea Codului administrativ care prevede ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene aleşi după anul 1992 să primească o pensie specială în limita a trei mandate.

Florin Roman i-a sfătuit pe colegii săi din partid să voteze proiectul de lege, în timp ce Raluca Turcan s-a împotrivit.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă