22.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăPoliticăFlorin Cîțu: Am alocat un miliard lei pentru organizarea în siguranță a...

Florin Cîțu: Am alocat un miliard lei pentru organizarea în siguranță a alegerilor locale

Un miliard de lei pentru organizarea alegerilor locale din 27 septembrie și 1,3 miliarde lei pentru organizarea alegerilor parlamentare atunci când se va stabili data acestora, sunt sumele puse la dispoziție pentru asigurarea desfășurării acestora, a anunțat Florin Cîțu, ministrul Finanțelor.

„Trebuie să avem aceste alegeri. Da, le vom avea în condiţii diferite. Da, vom putea să avem alegeri în care să păstrăm sănătatea socială. De aceea am alocat cele mai mari sume anul acesta pentru alegeri. Pentru alegerile locale sunt alocaţi aproape un miliard de lei, pentru alegerile parlamentare aproape 1,3 miliarde de lei. Deci sunt sume mai mari alocate pentru a ne asigura că se vor ţine aceste alegeri în condiţii foarte bune”, a spus ministrul la Realitatea Plus, citat de News.ro.

Florin Cîțu nu este de acord cu amânarea alegerilor locale, propunere venită din partea celor de la PSD, pe care-i acuză că sunt duplicitari și că de fapt se tem de o înfrângere usturătoare administrată de alegători.

„Aceiaşi oameni care nu credeau şi ne spuneau că noi inventăm, că măsluim numerele, că dăm mai mulţi oameni care sunt infectaţi, aceiaşi oameni acum, pentru că ştiu că vor pierde alegerile şi le vor pierde usturător, se folosesc de majoritatea parlamentară pentru a amâna alegerile. Pe ei nu îi interesează sănătatea românilor, nu pentru asta o fac. Ştiu foarte bine că vor pierde şi este un strigăt de disperare. Nu poţi să spui opt luni de zile că nu există această criză, să joci poker cu sănătatea românilor, au acţionat ca nişte criminali şi acum să spun dintr-o dată că îi interesează.”, a adăugat Cîțu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă