9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăFirea: "Nu poate de fiecare dată o singură persoană să aibă dreptate"

Firea: “Nu poate de fiecare dată o singură persoană să aibă dreptate”

“Cred că un partid este ca o familie. Nu poate de fiecare dată o singură persoană să aibă dreptate şi nu poate de fiecare dată o persoană, de una singură, să imprime mersul general al întregii echipe, câtă vreme în echipă au apărut deja anumite semnale”, a spus Firea, la TVR.

Ea a susţinut că liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, preferă să evite confruntările directe şi a făcut referire în acest sens şi la discuţiile care au apărut între Primărie şi Executiv în perioada guvernărilor Grindeanu şi Tudose.

“Domnul Dragnea zâmbeşte şi ocoleşte adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, ci totul este lapte şi miere, în întâlniri şi şedinţe, dar în subterane şi întâlnirile pe care le are cu doar câţiva apropiaţi, deciziile sunt cu totul altele. La episodul Grindeanu, ca şi la episodul Tudose, eu am pornit tot de la durerea bucureştenilor, precum şi a tuturor românilor care vin în Bucureşti. De fiecare dată domnul Dragnea îmi spunea că el este de acord din punct de vedere politic cu toate acele mari proiecte, să fie sprijinite de Guvern, dar nu sunt de acord întâi domnul Grindeanu şi apoi domnul Tudose. Şi atunci, pe bună dreptate, eu semnalam public faptul că Guvernul nu ajută bucureştenii”, a declarat Firea.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă