37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăFifor nu mai vrea să fie desemnat candidat la Președinția României. O...

Fifor nu mai vrea să fie desemnat candidat la Președinția României. O susține pe Dăncilă

Secretarul general al PSD, senatorul Mihai Fifor, a declarat, luni, că se retrage din alegerile interne pentru desemnarea unui candidat care să reprezinte PSD la alegerile prezidenţiale, informează postul Digi 24.

Mihai Fifor a precizat că, din acest moment, o susţine pe Viorica Dăncilă să devină candidatul PSD la alegerile pentru Cotroceni.

Pe de altă parte, premierul Viorica Dăncilă afirmase că îşi doreşte o coaliţie PSD – ALDE- Pro România care să susţină un candidat unic pentru alegerile prezidenţiale. Acest proiect nu s-a realizat încă, iar ALDE a anunțat că dorește să aibă un candidat propriu pentru Cotroceni, iar acesta să fie liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă