Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: INQUAM PHOTOS/Justinel Stavaru

Eugen Teodorovici vrea urgent un Congres PSD cu participare lărgită

Fostul președinte executiv PSD solicită organizarea unui Congres PSD varianta completă, nu a unuia online, cu o participare redusă la doar 200 persoane.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 08.07.2020 - 13:53

Eugen Teodorovici este supărat că interimatul în PSD continuă și că actualii lideri ai partidului nu de grăbesc să organizeze un Congres care să pună capăt hemoragiei de aleși locali care vor pleca din partid chiar înaintea alegerilor locale.

„Congres organizat imediat! Avem deja un interimat nelegitim şi mult prea îndelungat (aproape 9 luni). Din păcate, mulţi dintre primarii şi parlamentarii PSD (inclusiv membrii de partid!) vor să plece către alte partide fiind nemultumiţi de situaţia actuală din partid!”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Fostul președinte executiv al social-democraților nu agreează varianta unui Congres online pentru că, cităm: „...este un risc major de eludare a rezultatului. Se poate organiza simultan, în toate judeţele, cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi protecţie impuse de situaţia medicală din România! NU 200 de delegaţi. TOŢI delegaţii prevăzuţi de Statutul PSD să aibă dreptul să participe la dezbateri şi să-şi exprime în mod liber şi secret votul!”

În opinia sa, sistemul de candidaturi prin Moțiuni nu este prevăzut în Statut iar o astfel de procedură trebuie mai întâi aprobată și abia apoi aplicată „Trebuie să permită legitimarea prin vot a fiecărui membru al echipei, pentru a nu promova un tratament inegal, de natură a înlesni accesul nemeritat, sau, din contră, de a îngrădi şansele tuturor celor ce pot şi vor să acceadă la orice funcţie de conducere în PSD! Şi, nu în ultimul rând, toate acestea trebuie mai întâi decise prin VOT de o MAJORITATE, NU impuse de cineva sau de câţiva! Altfel ... PSD se scufundă.”, a mai scris Eugen Teodorovici.

Comentarii