Dragnea: "Nu avem un Plan B, în cazul în care Iohannis refuză propunerea noastră"

După aproape jumătate de oră de consultări cu preşedintele Klaus Iohannis, liderul PSD, Liviu Dragnea a mărturisit jurnaliştilor că social-democraţii nu au "un plan B" cu privire la nominalizarea premierului, în cazul în care şeful statului refuză propunerea Vioricăi Dăncilă.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2018 - 13:45

"Nu discutăm despre asta, avem convingerea că există suficiente argumente să o accepte. Sunt suficiente argumentele pentru ca președintele să o accepte pe doamna Dăncilă. Încă o dată vă spun că suntem îndreptatați spre stabilitate și nu avem niciun motiv real să credem că președintele o va respinge pe doamna Dăncilă și atunci nu discutăm de alte planuri”, a spus Liviu Dragnea, întrebat ce va face PSD în cazul în care Iohannis va respinge propunerea coaliției.

 Mai mult decât atât, Liviu Dragnea susţine că Iohannis nu a discutat cu Viorica Dăncilă până la acest moment, însă, în cazul în care acceptă propunerea, cei doi vor purta discuţii.

"Este posibil să aibă o discuţie cu doamna Dăncilă. Dacă se va gândi să o accepte, e obligatoriu să aibă o discuţie.trebuie să discute, să îi pună întrebări.", a completat Dragnea.

Comentarii